Hearts & Horses Räddningsprojekt


Det hela startade i 2008 med att Mikkel ständigt blev erbjudit hästar gratis då deras förre ägare hade givit upp på dom.
Och eftersom Mikkel han hade (har fortfarande) svårt för att säga nej då hade han helt plötsligt många hästar.

Vi blev fortfarande erbjudit flera hästar så vi kom på den idé att skapa ett sätt för hästarna att komma vidare. Regeln var att det skulle vara ett livsvarigt hem, en ägare som verkligen brydde sig och ville ta relationen först och ett liv där vidareutveckling för både häst och människa var i fokus.


Så då skapade vi Hearts & Horses Räddningsprojekt där vi kunde ta emot hästar, rehabilitera och utbilda dom och sedan hitta ett nytt "forever home".


Kriterierna var att nya ägaren var tvungen att gå en kurs hos oss innan de kunde ta med hem hästen. De skulle även skriva under på ett kontrakt som garanterade att hästen blev hos dom eller kom direkt tillbaka till oss. Det var vårt sätt att kunna matcha och säkra att det nya hemmet hade kvalitet och de bästa förutsättningar inför framtiden.


Så genom alla dessa år har vi räddad och skickat vidare över 40 hästar och vi fortsätter. Listan över hästar vi blir erbjudna är fortfarande ganska lång, så därför behöver vi hjälp till att kunna rädda flera.


Vad betyder det att bli Fadder?


Att bli en Fadder hos oss gör gott i ditt hjärta och själ. Vi är i alla fall otroligt tacksamma för din support och din hjälp.

Bli Fadder nu och var med att göra en skillnad!


Härunder kan du se vilka räddningshästar vi har nu för tiden


Stella
Stella - PRE sto


Stella är ett tvåårigt sto med mycket vilja och med många egna ideer som inte alltid är så smarta. Hon har en unik karaktär och personlighet man bara älskar direkt man träffar henne... Killar, ni får akta er!

Pedro
Pedro - Welsh Cob valack


Pedro är som du kan se otroligt bildskön. Han har en stark personlighet och en integritet ut över det vanliga. Med sin mindre storlek och sin roliga karaktär går han rakt i hjärtat på alla som träffat han.

Bli Fadder nu och var med att göra en skillnad!


Som Fadder hälper du miljön!Som Fadder då kommer du inte bara stötta oss i att rädda flera hästar och göra en skillnad i hästvärlden.

Men....

För varje månad du är Fadder då kommer vi att plantera ett träd i Afrika som är med till att blansera upp de stora klimatförändringar som pågår och neutralisera Co2 utsläppet.


VI får inse att världen som vi känner den håller på att ändra sig till det negativa för oss människor och genom att plantera mera skog och balansera upp Co2 utsläpp i atmosfären kan vi bli kvar här på jorden och njuta den lite längre tid och se till att de nästa generationer har något av värde att ta över.

Climate Cowboy

Bli Fadder nu och var med att göra en skillnad!