Hjälp oss rädda flera hästar!Genom att stötta oss varje månad som Fadder är du en stor del av vårt arbete med att rädda, rehabilitera och utbilda hästar som farit illa i livet.

Som Fadder kommer du bidra med viktiga resurser som gör att vi kan ta hand om ännu flera hästar och säkra dom en bra framtid.

Du kommer få tillgång till mängder med utbildningsvideos, samt exklusivt video material om de räddningshästar vi har inne för tiden och även tidigare räddningshästar som har varit genom vår verksamhet.

Du kommer bli en av de viktigaste delar av vår mission som är att skapa en värld med gladare relationer mellan hästar och människor samt verkligen göra en skillnad för hästars villkår.


För ett litet belopp kan du göra en stor skillnad!

Hearts & Horses Räddningsprojekt


Det hela startade i 2008 med att Mikkel ständigt blev erbjudit hästar gratis då deras förre ägare hade givit upp på dom.
Och eftersom Mikkel han hade (har fortfarande) svårt för att säga nej då hade han helt plötsligt många hästar.

Vi blev fortfarande erbjudit flera hästar så vi kom på den idé att skapa ett sätt för hästarna att komma vidare. Regeln var att det skulle vara ett livsvarigt hem, en ägare som verkligen brydde sig och ville ta relationen först och ett liv där vidareutveckling för både häst och människa var i fokus.


Så då skapade vi Hearts & Horses Räddningsprojekt där vi kunde ta emot hästar, rehabilitera och utbilda dom och sedan hitta ett nytt "forever home".


Kriterierna var att nya ägaren var tvungen att gå en kurs hos oss innan de kunde ta med hem hästen. De skulle även skriva under på ett kontrakt som garanterade att hästen blev hos dom eller kom direkt tillbaka till oss. Det var vårt sätt att kunna matcha och säkra att det nya hemmet hade kvalitet och de bästa förutsättningar inför framtiden.


Så genom alla dessa år har vi räddad och skickat vidare över 40 hästar och vi fortsätter. Listan över hästar vi blir erbjudna är fortfarande ganska lång, så därför behöver vi hjälp till att kunna rädda flera.


Härunder kan du se vilka räddningshästar vi har nu för tiden


Stella
Stella - PRE sto


Stella är ett tvåårigt sto med mycket vilja och med många egna ideer som inte alltid är så smarta. Hon har en unik karaktär och personlighet man bara älskar direkt man träffar henne... Killar, ni får akta er!

Modi
Modi - Halfinger valack


Modi är en av flockens största charmtroll. Han är framme direkt det kommer in människor, hundar eller nya hästar. Han är den första till att bjuda dig välkommen och den första till att ta in en ny häst i flocken.

Pedro
Pedro - Welsh Cob valack


Pedro är som du kan se otroligt bildskön. Han har en stark personlighet och en integritet ut över det vanliga. Med sin mindre storlek och sin roliga karaktär går han rakt i hjärtat på alla som träffat han.

Vad betyder det att bli Fadder?


Att bli en Fadder hos oss gör gott i ditt hjärta och själ. Vi är i alla fall otroligt tacksamma för din support och din hjälp.

Bli Fadder nu och var med att göra en skillnad!


Innehåll i prenummerationen!
Här kan du se lite av vad du får tillgång till när du blir Fadder hos oss.

Det är videos med inspiration, samt exklusiva videos och annat material omhandlande de räddningshästar som vi har inne just för tillfället.

Innehåll som enbart våra Fadder får tillgång till, där du kan följa utvecklingen hos de räddningshästar som vi har inne och tränar.


Vi kommer regelbundet att uppdatera och lägga in nytt material så du hela tiden vet vad som händer med räddningshästarna och hela tiden kan fortsätta din egna utveckling.


Som Fadder hälper du miljön!Som Fadder då kommer du inte bara stötta oss i att rädda flera hästar och göra en skillnad i hästvärlden.

Men....

För varje månad du är Fadder då kommer vi att plantera ett träd i Afrika som är med till att blansera upp de stora klimatförändringar som pågår och neutralisera Co2 utsläppet.


VI får inse att världen som vi känner den håller på att ändra sig till det negativa för oss människor och genom att plantera mera skog och balansera upp Co2 utsläpp i atmosfären kan vi bli kvar här på jorden och njuta den lite längre tid och se till att de nästa generationer har något av värde att ta över.

Climate Cowboy

Bli Fadder nu och var med att göra en skillnad!