Masterclass - Lastning av Häst!

Lastning, Körning och Problemlösning vid släpet!

____________________________

Vi öppnar våra virtuella dörrar, för alla som gärna vill lära sig mera om hästpsykologi, hästbeteende och hur vi skapar ett bra partnerskap tillsammans.

____________________________

Vi visar dig allt vi gör och berätter om vad som är viktigt att tänka på och göra vida lastning och transport av häst, när vi ska hämta hem vår häst Cassie ute från skogen. Tanken är att du ska få lov att följa med hela vägen.
Från lastningen (vad och varför gör vi det vi gör), till vad vi gör inne i släpet och även resetiden hem från skogen (Hur gör vi det mest positivt) till utsläpp i flocken här. (Med säkerhet och avslappning i fokus)

____________________________

Sedan kommer vi hjälpa en av våra räddningshästar Charity med hennes problem kring att stå kvar inne i släpet och slappna av.

Det blir även bonuslektion med en elev Matilda och hennes häst Tavani som har ett intressant mönster han går in i när han stängs inne. Se hur vi hjälper dom två att komma vidare. Samt lite flera olika hästar!

____________________________Så vad kostar det?

Vad innehåller kursen?

  Lastnings Masterclass med Cassie!
Tillgänglig inom dagar
dagar efter du har anmäld dig
  Bonus videos
Tillgänglig inom dagar
dagar efter du har anmäld dig

Lite ord från några av våra deltagare:"”Gubben med hatten” Mikkel du är helt fantastisk ❤️ Du är bäst och jag är så tacksam för att du finns! Du hjälper så många hästägare med sina hästar! Jag blir så varm i hjärtat. Från denna helgen tar jag speciellt med mig en mening du sa -Din häst är som 500 kg känslor ❤️(energi)"

  • Jessica


Lyssna även på Catarina:

"Hej! Jätte bra kurs! Jätte bra att se den så här på nätet. Man kan stoppa, gå tillbaka, repetera det man glömt osv. 

Man får ut mycket mer. Super bra helt enkelt!! Bra med olika personligheterna på hästarna och lösningarna då."

- Catarina

Flera referens från tidigare kurser och utbildningar!"Det har varit en magisk och otroligt lärorik upplevelse att få ta del av Mikkel´s kunskap om hästpsykologi och partnerskap med hästar. NU är det ut och träna." - Åsa i Dalarna


"Tack för en jättebra clinic. Att tänka på sin energi i mötet med hästen!! Såg hur du Mikkel red innan hästen satte sig i rörelse.

Allt var lärorikt, ser fram emot att följa er på nästa clinic" - Lorina